Swinger norge

Kamasutra för kvinnor se

Posted On October 2, 2012 at 10:12 pm by /

kamasutra för kvinnor se

Den berömda, österländska kärlekskonsten kamasutra sammanställdes för över 2 år sedan och har genom tiderna skänkt mycket njutning till par över hela världen. Men hitintills har ett unikt, kvinnligt perspektiv saknats. Kamasutra för kvinnor tar sitt ursprung i de gamla traditionerna och för med sig nya, sensuella. 15 apr Det gäller inte bara att veta var G-zonen sitter, man ska nå dit också. Två snubbar försöker reda ut hur sex egentligen funkar, vad kan gå fel? Välkommen till KITs serier för vuxna. 30 nov Genom att prova nya idéer och utforska varandras kroppar kan man, enligt Kama Sutra, förnya sitt förhållande. Även magens nedre del, i synnerhet venusberget, insidan av låren, perineum (regionen mellan anus och könsorgan) samt skinkorna är de zoner som kvinnor brukar uppleva som mest erogena.

Videos

60% AV TJEJER: DEN HÄR SEXSTÄLLNINGEN HATAR VI 30 nov Genom att prova nya idéer och utforska varandras kroppar kan man, enligt Kama Sutra, förnya sitt förhållande. Även magens nedre del, i synnerhet venusberget, insidan av låren, perineum (regionen mellan anus och könsorgan) samt skinkorna är de zoner som kvinnor brukar uppleva som mest erogena. 5 okt Kamasutra för kvinnor. Jag hade det stora nöjet att fylla år nyss, och det är verkligen ett nöje, jag älskar födelsedagar. Nej, jag måste nog rätta mig själv här, det är mer rättvist att säga att jag älskar min egen födelsedag. Ingen jävla åldersnoja här inte. Det medföljer nämligen stora mängder uppmärksamhet. Den berömda, österländska kärlekskonsten – kamasutra – sammanställdes för över 2 år sedan och har genom tiderna skänkt mycket njutning till par över hela världen. Men hitintills har ett unikt, kvinnligt perspektiv saknats. Kamasutra för kvinnor tar sitt ursprung i de gamla traditionerna och för med sig nya, sensuella.

Kamasutra för kvinnor se - will last

Det gör att upplevelsen blir mycket starkare och orgasmerna mer intensiva. Den berömda, österländska kärlekskonsten — kamasutra — sammanställdes för över 2  år sedan och har genom tiderna skänkt mycket njutning till par över hela världen. kamasutra för kvinnor se